Navigatie

Algemene voorwaarden van ByChris10, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 68032781.

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met ByChris10. Door het bestellen van een artikel via de webwinkel of via e-mail geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. ByChris10 behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Privacy
Je persoonsgegevens worden opgenomen in het ByChris10-klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. ByChris10 verstrekt geen gegevens aan derden waardoor jouw privacy in het geding komt.

Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding ben ik genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

Bestelling en overeenkomst
Je kunt een bestelling plaatsen via de bestelapplicatie op de website. Je dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen. Als je een op maat gemaakt product bestelt, vervalt je retourrecht aangezien je nadrukkelijk opdracht geeft het product te maken. ByChris10 behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra je je niet aan de door ByChris10 gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en Betaling
De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, mits specifiek aangegeven bij het product. ByChris10 is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site.

Je dient je bestelling te betalen via iDEAL of overschrijving. Vooruitbetaling is hierbij noodzakelijk en dient te geschieden binnen 5 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Wanneer de betaling na 5 dagen niet door ByChris10 ontvangen is, ontvang je eenmalig per email een betalingsherinnering. Vervolgens heb je 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 8 dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd.

Annulering
Wanneer je je bestelling wilt annuleren dien je dit te melden per email aan BijChris10@gmail.com

Verzending en Levering
De verzendkosten bedragen € 4,25 euro. De bestelling heeft een Track & Trace code. Je ontvangt een verzendbevestiging inclusief Tack & Trace code per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt.

Zichttermijn/herroepingsrecht
Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 dagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. Indien de afnemer na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan ByChris10 heeft teruggezonden, is de koop een feit. De afnemer is gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 dagen na aflevering schriftelijk melding te maken bij ByChris10. De afnemer dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Indien de zaken bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt ByChris10 er zorg voor dat binnen 7 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het aankoopbedrag exclusief de berekende verzendkosten aan de afnemer wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer. Het herroepingsrecht geldt niet voor goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk.

Klachten
Heb je klachten of ben je ontevreden over bepaalde zaken, dan kun je altijd contact met me opnemen door een email te sturen naar Bijchris10@gmail.com. Graag verneem ik jouw verhaal en uiteraard zal ik wanneer nodig mijn best doen het probleem op te lossen.

Afbeeldingen en specificaties
Alle afbeeldingen en specificaties, afmetingen, kleuren, etc. op de internetsite van ByChris10 gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2017 - 2018 ByChris10 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel