Navigatie

ByChris10 steunt stichting Energy4All

ByChris10: Forza4Neia

In juli 2016 ervaarden wij een week van intense blijdschap met de geboorte van onze kleindochter Jade tot intens verdriet van het overlijden van Jade. Het heeft alle waarschijnlijkheid dat Jade is overleden aan een energiestofwisselingsziekte.

Vandaar dat ByChris10 dit goede doel steunt. 

 


Beste lezer,

Kunt u zich voorstellen hoe het is om altijd moe te zijn? Om vaak pijn te hebben en niet altijd mee te kunnen doen met leeftijdsgenootjes? Dit is de realiteit van kinderen met een energiestofwisselingsziekte, de ziekte waar op dit moment de meeste jonge kinderen aan overlijden. Er is nog geen medicijn en de vooruitzichten zijn dramatisch. De helft van deze kinderen wordt geen 10 jaar, en 70% haalt de volwassen leeftijd niet. Dit moet, zal en gaat veranderen.

Hoop

Er is hoop! Professor dr. Smeitink van de Radboud Universiteit is al jaren, nationaal en internationaal, bezig met een onderzoek naar hét medicijn. U begrijpt vast dat daar veel geld voor nodig is. Het onderzoek naar het medicijn voor deze ziekte is van levensbelang, aangezien we hiermee de overlevingskans voor alle kinderen met deze ziekte vergroten. 

Wij zetten ons in voor Neia, een 8-jarige bikkel die al jarenlang strijd tegen deze ziekte, maar desondanks alles uit het leven wil halen. Daarnaast houden we Jade in gedachten, een klein meisje die 7 dagen na haar geboorte deze strijd heeft verloren.

Het spreekt voor zich dat de opbrengst van Forza4Neia voor de volle 100% naar dit onderzoek gaat, zonder aftrek van overige kosten. Iedere euro brengt het medicijn dus een stapje dichterbij. 

 

Met vriendelijke groet,

Team Forza4Neia
Marieke van Leent, Miranda van Gaal-van Leent, Chantal Willems en Jorien de Keijzer
http://www.forza4neia.nl/

© 2017 - 2018 ByChris10 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel